A INCEPUT CAMPANIA DINTISORUL CEL VITEAZ!

Campania Dintisorul cel Viteaz se afla in plina desfasurare, avand ca obiectiv educarea si informarea copiilor in privinta igienei orale. 

Campania s-a desfasurat deja in 5 gradinite din Bucuresti, unde medicul stomatolog Laura Caraivan le-a aratat copiilor cum sa se spele corect pe dintisori. Apoi, cei mici s-au distrat de minune cu mascota noastra, Vizoo, dar au invatat si o lectie importanta: vor fi mai fericiti daca sunt sanatosi!

La final, i-am rasplatit pe cei mici cu siropul presat la rece EUROPLANT, 100%  natural, fara coloranti sau conservanti, sanatos si gustos.


Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati blogul oficial al campaniei Dintisorul cel Viteaz.



Pentru mai multe poze, accesati albumul foto.

DIMINEATA INCEPE BINE CU SIROPUL EUROPLANT!


Fiecare dintre noi isi incepe ziua cu o nelipsita ceasca de cafea. Aromata, tonica, delicioasa, cafeaua de dimineata face parte din momentul nostru de relaxare si rasfat, inainte de a incepe cu adevarat ziua.

EUROPLANT va propune o reteta inedita pentru cafea, menita sa adauge un plus de savoare zilei si sa va faca sa zambiti in timp ce va incarcati cu energie. 

Iata ce va propunem: adaugati in loc de zahar putin sirop de menta EUROPLANT. Aroma mentei racoritoare va indulci cafeaua, dandu-i in acelasi timp un gust foarte placut. Se stie ca menta este revigoranta si ne va oferi energia de care avem nevoie pentru intreaga zi.

Acesta este momentul dumneavoastra: cafeaua cu menta, alaturi de revista presei, inainte de a incepe ziua de lucru. Savurati!