CEREALELE DE DIMINEATA CU SIROP EUROPLANT!



Stim, deja, de mult timp, ca cerealele pe care le gasim in supermarketuri au mult zahar, sare si grasimi.
Noi va propunem o reteta sanatoasa, un mic dejun cu cereale integrale.
La Plafar gasim fiecare tip de cereale si combinatii intre acestea. Nu au niciun fel de adaos, sunt doar fulgii de cereale. Cerealele fac parte din grupa carbohidratilor complecsi si contin fibre, care au rol in mentinerea sanatatii organismului. In plus, au foarte putine calorii si satura fara sa ingrase.
Cerealele contin calciu, fier, magneziu, fosfor, zinc, vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B12, vitamina C si acid folic.
Pentru ca alternativa cu cereale de la Plafar ar trebui sa fie dulce si gustoasa, va propunem urmatoarea reteta:
-      o combinatie de cel putin doua cereale;
-      fructe uscate in cantitati moderate (de exemplu, doua bucati de ananas si doua de caise, taiate marunt);
-      o jumatate de banana;
-      o lingurita de sirop EUROPLANT, in aroma pe care o preferati (are rolul de a indulci si de a da gust deosebit);
-      iaurt.
Amestecam totul si lasam sa se inmoaie cerealele si sa se intrepatrunda aromele timp de 15-20 de minute.
Garantam ca rezultatul ofera energia necesara oricarei dimineti si este deosebit de gustos.
Pofta buna si o zi excelenta!



PRAJITURA DE CASA CU CIOCOLATA SI SIROP EUROPLANT



Trebuie sa recunoastem ca, oricat de bune ar fi prajiturile de la cofetarie, adevaratele delicatese raman prajiturile pregatite in casa. Nu numai ca putem avea toata increderea in ingredientele folosite, dar prajiturile de casa poarta amprenta personalitatii celei sau, dupa caz, a celui care le pregateste. Iata o reteta de prajitura de casa cu ciocolata, usor de preparat si foarte gustoasa, pe care va recomandam sa o incercati. Pentru blat aveti nevoie de aproximativ 7 linguri de faina, tot atatea de zahar si de 7 oua. Amestecati galbenusurile cu zaharul si omogenizati cu faina. Cele 7 albusuri se bat separat cu un praf de sare si se adauga in compozitie.
Tapetati o tava cu faina sau folositi hartie speciala pentru copt, turnati compozitia si lasati-o la cuptor timp de aproximativ 45 de minute. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca.

Dupa racire, insiropati blatul cu sirop natural, de exemplu cu sirop EUROPLANT de capsuni, de visine sau fructe de padure.

Pentru crema de ciocolata aveti nevoie de 1 litru de lapte, 7 linguri de faina, 10 linguri de zahar, 3 linguri de cacao si 125 de grame de unt. Amestecati zaharul, faina si cacaua cu 200 de ml de lapte rece. Restul de 800 de ml de lapte se fierb si se omogenizeaza cu amestecul de mai sus pe baie de abur. Dupa racire se incorporeaza amestecul final cu untul.
Dupa insiropare, crema se intinde pe toata suprafata blatului, peste crema se pun 500 ml de frisca si se rade ciocolata. Prajitura se poate orna cu bucati de fructe, dupa preferinta.
Nu ne ramane decat sa va uram pofta buna!

O reteta delicioasa pe www.daciccool.ro

A INCEPUT CAMPANIA DINTISORUL CEL VITEAZ!

Campania Dintisorul cel Viteaz se afla in plina desfasurare, avand ca obiectiv educarea si informarea copiilor in privinta igienei orale. 

Campania s-a desfasurat deja in 5 gradinite din Bucuresti, unde medicul stomatolog Laura Caraivan le-a aratat copiilor cum sa se spele corect pe dintisori. Apoi, cei mici s-au distrat de minune cu mascota noastra, Vizoo, dar au invatat si o lectie importanta: vor fi mai fericiti daca sunt sanatosi!

La final, i-am rasplatit pe cei mici cu siropul presat la rece EUROPLANT, 100%  natural, fara coloranti sau conservanti, sanatos si gustos.


Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati blogul oficial al campaniei Dintisorul cel Viteaz.



Pentru mai multe poze, accesati albumul foto.

DIMINEATA INCEPE BINE CU SIROPUL EUROPLANT!


Fiecare dintre noi isi incepe ziua cu o nelipsita ceasca de cafea. Aromata, tonica, delicioasa, cafeaua de dimineata face parte din momentul nostru de relaxare si rasfat, inainte de a incepe cu adevarat ziua.

EUROPLANT va propune o reteta inedita pentru cafea, menita sa adauge un plus de savoare zilei si sa va faca sa zambiti in timp ce va incarcati cu energie. 

Iata ce va propunem: adaugati in loc de zahar putin sirop de menta EUROPLANT. Aroma mentei racoritoare va indulci cafeaua, dandu-i in acelasi timp un gust foarte placut. Se stie ca menta este revigoranta si ne va oferi energia de care avem nevoie pentru intreaga zi.

Acesta este momentul dumneavoastra: cafeaua cu menta, alaturi de revista presei, inainte de a incepe ziua de lucru. Savurati!

SHAKE DE CAPSUNI CU SIROP EUROPLANT



Pentru ca se apropie sezonul capsunilor, va oferim o reteta delicioasa de shake de capsuni cu siropul natural de capsuni de la EUROPLANT.
De ce ingrediente avem nevoie?
1 pahar de capsuni, 1 pahar inghetata de capsuni , 1/2 pahar lapte rece, 1 lingura de gheata pisata , sirop de capsuni Europlant si frisca.

Cum preparam?
Se pun capsunile, inghetata de capsuni, laptele si gheata pisata in blender. Se amesteca bine, apoi se toarna in pahar si  se orneaza cu frisca si sirop de capsuni Europlant. Se serveste cu paiul.

Racoritor, nu? Savurati!

UN DESERT DELICIOS CU SIROP DE VISINE






Ti-e pofta de un rasfat dulce?
EUROPLANT recomanda Prajitura cu sirop de visine.

Ingrediente:
125 gr. faina, 125 gr. zahar pudra, 125 gr. unt, coaja de lamaie, 2 oua, sare, sirop de visine Europlant.

Preparare:
Se amesteca zaharul cu ouale intregi, coaja de lamaie, putina sare, 100 gr.unt la temperatura camerei si, la urma, in ploaie, faina. Se coace la foc bun intr-o forma unsa cu restul de unt, pana cand un betisor inserat in prajitura iese curat.

Durata:
50 de minute

Se serveste rece cu sirop de visine Europlant.

Savurati!

CAMPANIA DINTISORUL CEL VITEAZ



A inceput campania DINTISORUL CEL VITEAZ!

Am fost deja la a treia gradinita, unde doamna dr. Laura Caraivan le-a explicat copiilor cat de important este sa aiba o igiena orala corecta si sa manance doar alimente sanatoase.

La final i-am rasfatat pe copii cu siropul EUROPLANT si cu o portie de joaca cu Vizoo.

Urmariti-ne pe blogul campaniei si fiti la curent cu toate noutatile!

VALENTINE'S DAY BACARDI COCKTAIL


Pentru ca duminica e Valentine's Day, sarbatoarea tuturor indragostitilor, ne-am gandit sa va recomandam un cocktail special, care merita sa fie incercat alaturi de jumatatea dumneavoastra: Bacardi Cocktail. Ingredientul surpriza? Siropul EUROPLANT, desigur!




Ingrediente:
3/4 Bacardi light
1/4 suc de lamaie
1 lingurita sirop zmeura Europlant
2-3 cuburi gheata pentru fiecare pahar
o felie de lamaie pentru decorare

Mod de preparare:
Se agita ingredientele 20 de secunde pentru a se omogeniza complet. Se toarna in pahar de cocktail. Se adauga gheata si se orneaza cu felia de lamaie.

Nu uitati: a se savura alaturi de persoana iubita!

Happy Valentine's Day!

Dean Martin - Besame Mucho