CONCURS DE SEZON



Pentru ca este sezonul rece, EUROPLANT v-a pregatit doua concursuri care totalizeaza 21 de sticle de sirop presat la rece.

Intrati pe eva.ro si pe topsanatate.ro, raspundeti corect la intrebarea "Ce vitamine contine siropul de catina Europlant?" si puteti sa  fiti unul dintre castigatori!

Siropul presat la rece Europlant nu contine conservanti sau coloranti si pastreaza intacte toate calitatile fructelor. Se gaseste in opt sortimente : visine, afine, catina, brad, pin, coacaze, mure si menta in hipermarketuri din tara (Real, Kaufland, Interex, Billa etc.) precum si in retele zonale de supermarket (Angst-Bucuresti, Alconsib-Sibiu, Anabella-Ramnicu Valcea, etc).

Bucurati-va de atmosfera iernii cu siropurile Europlant!

RETETA NATURISTA IMPOTRIVA RACELII





Un sirop delicios si sanatos de brad sau de catina este perfect pe timp de iarna! Calda sau rece, o bautura pe baza de sirop face minuni mai ales daca siropul este presat la rece. In acest fel se pastreaza toate vitaminele fructelor.

Siropul de catina EUROPLANT are un continut bogat in vitaminele A, C, B1, B2, D2, D3 si acizi grasi nesaturati care ofera organismului vitalitate, energie si rezistenta fata de boli. Catina este un tonifiant exceptional si un veritabil antidot pentru stres; imbunatateste sistemul imunitar si protejeaza organismul impotriva racelilor.

Siropul de brad EUROPLANT este eficient in tratamentul impotriva racelilor, faringitei, tusei; are actiune benefica in fluidizarea secretiilor bronhice si indeparteaza starea generala de oboseala.