COCKTAIL CU SIROP DE COACAZE DE LA EUROPLANT




Strips&Stars Cocktail

Ingrediente:
 30 ml  absint, 20 ml vodka, 30 ml sirop de coacaze, zeama de lamaie, lichior de zmeura, bere aromata, coacaze proaspete.

Mod de preparare:
Amestecati coacazele, sucul de lamaie, absintul, siropul de coacaze de la EUROPLANT si vodka. Adaugati gheata, amestecati bine si turnati amestecul intr-un pahar inalt de sticla. Adaugati lichior si putina bere. 
Decorati cu gheata si coacaze.

Savurati!

NOSTALGIILE DULCI ALE COPILARIEI





Mai tineti minte cand eram mici si ne trimiteau parintii in fiecare zi la sifonarie? Va mai amintiti cum dupa joaca ne turnam un pahar mare de sirop cu sifon?

De ce sa nu retraim acea bucurie acum, pe timp de vara? Racoriti-va cu sirop EUROPLANT de zmeura, de capsuni, de afine sau de mure, cu apa minerala sau cu sifon. La urma urmei, amintirile din copilarie ne urmaresc pe tot parcursul vietii, nu-i asa?

Va invitam sa ne bucuram impreuna si sa ne reamintim de lucrurile bune din copilarie cu siropurile Europlant!

ZMEURA - FRUCTUL PREFERAT AL MADONNEI

 


Desi vedetele din industria cinematografica fug cat le tine de Zmeura de Aur, nu se dau deoparte cand vine vorba despre acest  fruct sau de preparate obtinute din el. 

Madonna, Gwyneth Paltrow, Hilary Clinton, Uma Thurman, Natalie Portman si multe alte vedete sunt fani declarati ai acestui fruct.

Zmeura contine un antioxidant numit acid elagic, care are un rol foarte important in prevenirea distrugerii membranei celulare si prin neutralizarea radicalilor liberi.
Antocianinele din zmeura ii dau acestui fruct proprietati antioxidante, dar si antimicrobiene, inclusiv abilitatea de a preveni dezvoltarea unor bacterii si ciuperci in organism.

Daca vreti sa tineti pasul cu aceste vedete, incercati siropul de zmeura EUROPLANT!

BUDINCA DE OREZ CU SIROP DE ZMEURA DE LA EUROPLANT





 

Iata o reteta excelenta pentru a satisface pofta de dulce a familiei dvs. – o budinca delicioasa cu zmeura, cu topping de sirop de zmeura de la EUROPLANT!
            
Ingrediente si cantitati:
1 cana de orez, 3-4 cani de lapte, 1 lingura de unt, 2 linguri de zahar, coaja de lamaie,
1 borcanel cu smantana sau 200 g frisca nebatuta (smantana dulce), fructe uscate – stafide, caise, prune sau orice alta combinatie de fructe confiate, sirop de zmeura de la Europlant.

Mod de preparare:

1. Preparati in mod obisnuit un orez cu lapte.
2. Adaugati coaja de lamaie si lasa orezul cu lapte sa se raceasca (trebuie sa fie putin mai zemos).
3. Adaugati smantana sau frisca nebatuta si amestecati usor.
4. Adaugati fructele uscate si/sau cele confiate, intregi sau taiate bucatele, in functie de preferinte.
5. Lasati compozitia la rece timp de o ora sau doua. Budinca de orez cu fructe uscate se serveste cu sirop de zmeura de la Europlant. Puteti sa o decorati cu capsune sau zmeura.

O reteta delicioasa pe www.eva.ro

SIROPUL DE MENTA EUROPLANT IN CSID

 
Sirop de menta in Ce se intampla doctore?