EUROPLANT VA DORESTE SARBATORI MINUNATE!


CEIUT DE IARNA CU SIROP DE VISINE



Iata ca a venit si prima ninsoare, acum, in apropierea Craciunului. Fulgii de zapada lasa contururi pe geamuri, frigul ne grabeste acasa, la caldura... 

Nimic mai bun acum ca un ceai cald si aromat de la EUROPLANT!

Incalziti o cana cu apa si adaugati putin sirop de visine de la Europlant. Ceaiul e pregatit!

Gata? Acum asezati-va la geam, bucurati-va de ceaiul dumneavoastra aromat si lasati un colind sa va bucure sufletul!

Nicu Alifantis - Decembre

CONCURS DE SEZON



Pentru ca este sezonul rece, EUROPLANT v-a pregatit doua concursuri care totalizeaza 21 de sticle de sirop presat la rece.

Intrati pe eva.ro si pe topsanatate.ro, raspundeti corect la intrebarea "Ce vitamine contine siropul de catina Europlant?" si puteti sa  fiti unul dintre castigatori!

Siropul presat la rece Europlant nu contine conservanti sau coloranti si pastreaza intacte toate calitatile fructelor. Se gaseste in opt sortimente : visine, afine, catina, brad, pin, coacaze, mure si menta in hipermarketuri din tara (Real, Kaufland, Interex, Billa etc.) precum si in retele zonale de supermarket (Angst-Bucuresti, Alconsib-Sibiu, Anabella-Ramnicu Valcea, etc).

Bucurati-va de atmosfera iernii cu siropurile Europlant!

RETETA NATURISTA IMPOTRIVA RACELII





Un sirop delicios si sanatos de brad sau de catina este perfect pe timp de iarna! Calda sau rece, o bautura pe baza de sirop face minuni mai ales daca siropul este presat la rece. In acest fel se pastreaza toate vitaminele fructelor.

Siropul de catina EUROPLANT are un continut bogat in vitaminele A, C, B1, B2, D2, D3 si acizi grasi nesaturati care ofera organismului vitalitate, energie si rezistenta fata de boli. Catina este un tonifiant exceptional si un veritabil antidot pentru stres; imbunatateste sistemul imunitar si protejeaza organismul impotriva racelilor.

Siropul de brad EUROPLANT este eficient in tratamentul impotriva racelilor, faringitei, tusei; are actiune benefica in fluidizarea secretiilor bronhice si indeparteaza starea generala de oboseala.

COCKTAIL CU SIROP DE COACAZE DE LA EUROPLANT




Strips&Stars Cocktail

Ingrediente:
 30 ml  absint, 20 ml vodka, 30 ml sirop de coacaze, zeama de lamaie, lichior de zmeura, bere aromata, coacaze proaspete.

Mod de preparare:
Amestecati coacazele, sucul de lamaie, absintul, siropul de coacaze de la EUROPLANT si vodka. Adaugati gheata, amestecati bine si turnati amestecul intr-un pahar inalt de sticla. Adaugati lichior si putina bere. 
Decorati cu gheata si coacaze.

Savurati!

NOSTALGIILE DULCI ALE COPILARIEI





Mai tineti minte cand eram mici si ne trimiteau parintii in fiecare zi la sifonarie? Va mai amintiti cum dupa joaca ne turnam un pahar mare de sirop cu sifon?

De ce sa nu retraim acea bucurie acum, pe timp de vara? Racoriti-va cu sirop EUROPLANT de zmeura, de capsuni, de afine sau de mure, cu apa minerala sau cu sifon. La urma urmei, amintirile din copilarie ne urmaresc pe tot parcursul vietii, nu-i asa?

Va invitam sa ne bucuram impreuna si sa ne reamintim de lucrurile bune din copilarie cu siropurile Europlant!

ZMEURA - FRUCTUL PREFERAT AL MADONNEI

 


Desi vedetele din industria cinematografica fug cat le tine de Zmeura de Aur, nu se dau deoparte cand vine vorba despre acest  fruct sau de preparate obtinute din el. 

Madonna, Gwyneth Paltrow, Hilary Clinton, Uma Thurman, Natalie Portman si multe alte vedete sunt fani declarati ai acestui fruct.

Zmeura contine un antioxidant numit acid elagic, care are un rol foarte important in prevenirea distrugerii membranei celulare si prin neutralizarea radicalilor liberi.
Antocianinele din zmeura ii dau acestui fruct proprietati antioxidante, dar si antimicrobiene, inclusiv abilitatea de a preveni dezvoltarea unor bacterii si ciuperci in organism.

Daca vreti sa tineti pasul cu aceste vedete, incercati siropul de zmeura EUROPLANT!

BUDINCA DE OREZ CU SIROP DE ZMEURA DE LA EUROPLANT





 

Iata o reteta excelenta pentru a satisface pofta de dulce a familiei dvs. – o budinca delicioasa cu zmeura, cu topping de sirop de zmeura de la EUROPLANT!
            
Ingrediente si cantitati:
1 cana de orez, 3-4 cani de lapte, 1 lingura de unt, 2 linguri de zahar, coaja de lamaie,
1 borcanel cu smantana sau 200 g frisca nebatuta (smantana dulce), fructe uscate – stafide, caise, prune sau orice alta combinatie de fructe confiate, sirop de zmeura de la Europlant.

Mod de preparare:

1. Preparati in mod obisnuit un orez cu lapte.
2. Adaugati coaja de lamaie si lasa orezul cu lapte sa se raceasca (trebuie sa fie putin mai zemos).
3. Adaugati smantana sau frisca nebatuta si amestecati usor.
4. Adaugati fructele uscate si/sau cele confiate, intregi sau taiate bucatele, in functie de preferinte.
5. Lasati compozitia la rece timp de o ora sau doua. Budinca de orez cu fructe uscate se serveste cu sirop de zmeura de la Europlant. Puteti sa o decorati cu capsune sau zmeura.

O reteta delicioasa pe www.eva.ro

SIROPUL DE MENTA EUROPLANT IN CSID

 
Sirop de menta in Ce se intampla doctore?

SIROPUL DE CATINA SI EFECTELE SALE TERAPEUTICE



Consumul siropului de catina  protejeaza pielea si mucoasele de actiunea nociva a unor radiatii (amelioreaza chimioterapia) si ajuta in vindecarea unor boli precum psoriazis si Zona Zoster. Intareste sistemul imunitar si creste rezistenta la efort fizic si intelectual. 

Siropul de catina este neurotonic dar si sedativ al sistemului nervos, util in insomnii, neurastenie, nevroze, stari depresive sau anxioase si epuizare nervoasa. Imbunatateste activitatea intelectuala marind capacitatea de memorare si de concentrare, stimuland dorinta de efort intelectual.

Fructele de catina sunt cea mai completa polivitamina naturala, utilizindu-se in carentele vitaminice serioase, anemii, astenii si lipsa poftei de mancare. Au efect hipoglicemiant, fiind indicate in diabet insulino-dependent. Sunt utile in boli reumatice, boli ale prostatei, afectiuni ale tractului gastro-intestinal (ulcer gastric si duodenal) si in boli determinate de paraziti intestinali. Ajuta si in vindecarea tumorilor benigne si maligne, cancerului de colon, avand efecte deosebite in boli ale sistemului respirator: tuberculoza, cancer pulmonar, astm bronsic.

Fructele de catina sunt utile si in geriatrie: "Prin continutul in acizi grasi nesaturati cu rol in producerea de prostaglandine, regleaza permeabilitatea membranei celulare impiedicand imbatrinirea si ridarea tenului". 

Continuare articol pe www.evenimentul.ro

SIROP DE VISINE PENTRU SPORTIVUL DIN TINE

 

Siropul de visine – bautura sportivilor 

Efortul fizic intens poate duce la dureri musculare extrem de neplacute. Ca sa scapam de  ele nu este nevoie de medicamente, spun cercetatorii americani, ci doar de doua pahare de suc de visine pe zi, timp de o saptamana.

Consumul de suc de visine are proprietatea de a ameliora durerile musculare provocate de efortul fizic intens, arata cercetatorii americani de la Universitatea de Stiinte si Sanatate din Oregon.

Studiul lor a aratat ca persoanele care au consumat timp de sapte zile, inainte unei curse de rezistenta, doua pahare de suc de visine pe zi au avut mult mai putine dureri musculare decat alti concurenti, arata PhysOrg.

Europlant: Sirop presat la rece in BBC GOOD FOOD


Sirop presat la rece by Europlant in revista
BBC GOOD FOOD



Sirop sanatos: "Ofera-i copilului tau o viata sanatoasa fara sa îi refuzi micile placeri dulci! Incearca siropul presat la rece de la Europlant, disponibil in opt sortimente: visine, afine, catina, brad, pin, coacaze, mure si menta. Nu contine conservanti sau coloranti si este preparat dupa retete traditionale.

Având cel mai mare continut de fruct, siropul presat la rece pastreaza intacte toate calitatile acestuia, ceea ce-l face indispensabil în alimentatia copilului tau. Incearca siropul de catina cu un continut bogat în vitaminele A, C, B1, B2, D2, D3 si grasi nesaturati, care va oferi organismului copilului vitalitate, energie si rezistenta fata de boli.

Catina este si un bun antidot pentru stres, ceea ce face din siropul presat la rece un produs perfect pentru intreaga familie."

EUROPLANT A OFERIT PREMII LA BUCHAREST FOOD FESTIVAL 2009




EUROPLANT la Bucharest Food Festival

Bucharest Food Festival: Europlant a premiat castigatorii tombolei Bucharest Food Festival!

In perioada 21-24 mai s-a desfasurat Bucharest Food Festival. Timp de patru zile, vizitatorii au completat taloane de participare la tombola, iar cinci dintre ei au castigat in ultima zi a festivalului cate un bax de sirop Europlant.

SIROP PRESAT LA RECE

1 IUNIE - EUROPLANT SI FUNDATIA DAN VOICULESCU


De 1 iunie Fundatia Dan Voiculescu a organizat pentru elevii de la o scoala bucuresteana un carnaval in aer liber, unde timp de cateva ore micutii s-au jucat, au alergat si s-au delectat cu…SIROPUL EUROPLANT!

Au incercat toate siropurile Europlant si fiecare si-a ales aroma preferata. 
Mamicile si invatatoarele au fost fericite ca cei mici au renuntat chiar si pentru o zi la bauturile carbogazoase in favoarea unui sirop natural si sanatos.

UNICUL SIROP PRESAT LA RECE DIN ROMANIA


Daca vrei sa ai grija si de tine si de copilul tau si sa ai o viata sanatoasa fara sa iti refuzi placerile dulci ale vietii incearca siropul presat la rece de la EUROPLANT.

Produs de EUROPLANT, una dintre cele mai importante companii producatoare de siropuri 100% naturale din Romania, siropul presat la rece nu contine conservanti sau coloranti si este preparat dupa retete traditionale.

Avand cel mai mare continut de fruct, siropul presat la rece pastreaza intacte toate calitatile acestuia ceea ce-l face indispensabil in alimentatia copilului tau.

Incearca siropul de catina cu un continut bogat in vitaminele A, C, B1, B2, D2, D3 si acizi grasi nesaturati, care va oferi organismului copilului vitalitate, energie si rezistenta fata de boli. Catina nu este numai un tonifiant exceptional, ci si un veritabil antidot pentru stres, ceea ce face din siropul presat la rece un produs perfect pentru intreaga familie.

Europlant: Sirop presat la rece in revista VIVA

Sirop presat la rece in revista Viva



Europlant: Sirop de menta


Racoreste-te cu sirop de menta de la Europlant!

Sirop de menta: Incearca siropul de menta de la Europlant intr-o combinatie racoritoare delicioasa: cu lapte sau cu limonada rece ca gheata! Sau incearca o cafea aromata cu sirop de menta si vei ramane uimit de gustul ei!

Frunzele de menta contin ulei volatil bogat în mentol, tanin, acizi organici, acizi graşi, vitaminele A, C, D şi PP, precum şi săruri minerale.


Menta ajuta la imbunatatirea digestiei, la calmarea durerilor de cap, intretine sanatatea ficatului si face minuni in cazul indigestiilor si problemelor respiratorii.


Siropul de menta presat la rece de la Europlant nu contine conservanti sau coloranti si pastreaza intacte proprietatile binefacatoare ale mentei.


Siropurile Europlant se gasesc in lanturile de hipermarketuri din tara (Real, Kaufland, Interex, Billa etc.) precum si in retele zonale de supermarket (Angst-Bucuresti, Alconsib-Sibiu, Anabella-Ramnicu Valcea, etc).